Hos Bloddonorerne i Danmark har vi et intranet, hvor langt det meste af vores arbejde foregår. Vores intranet har navnet ’BlodIntra’, og når du bliver frivillig hos os, eller på anden vis bliver tilknyttet vores organisation, så kan du få en profil på BlodIntra.

Du kan oprette en profil ved at logge ind her.

Vi har lavet en lille vejledning i de trin du skal igennem, for at oprette en profil hos os. Vejledningen finder du her.

Introduktion til BlodIntra

Vores intranet kom i stand, da vi er en landsorganisation. Lokalt laver vi det samme vigtige, frivillige arbejde, men vi har manglet at dele erfaringer og i et ønske om at gøre mere for bloddonorsagen, har vi etableret vores intranet.

Hvad kan du finde på BlodIntra?

På BlodIntra kan du som frivillig se og deltage i de aktiviteter, vi laver rundt om i landet. Som udgangspunkt vil du være tilknyttet den sygehusregion, du bor i, men har du mod på mere, kan du blive tilknyttet de regioner, som du ønsker at blive en del af.

På vores intranet finder du filer, som er relevante for dit lokale, frivillige arbejde. Det kan være lokale aftaler, refusionsdokumenter og vedtægter og regnskaber, hvis du er i en lokal bestyrelse.

Det er også på BlodIntra, at vi lægger vores nyheder op, inviterer til landsdækkende kurser, arrangementer osv.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone