Vil du hjælpe os med at hjælpe andre? Så kontakt os for at blive frivillig ved Bloddonorerne i Danmark.

Informatør hos Bloddonorerne

Kunne du tænke dig at blive frivillig informatør, så skal du sende en mail til Malou Rode på Bloddonorernes landskontor på mail: malou@bloddonor.dk.

Så sender hun dig flere informationer og sørger for, at du kommer godt i gang som informatør.

Er du mellem 17 og 30 år

Vores unge frivillige bliver automatisk medlem af Bloddonorernes Ungdomskomite. I hver sygehusregion er der et par unge-koordinatorer, som er de unges kontaktpunkt. Ungdomskomiteen har desuden en formand og en næstformand. Du kan se navnene her.

Frivillig i en donorkorpsbestyrelse

Hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af din lokale donorkorpsbestyrelse, skal du kontakte bestyrelsen. Du finder kontaktoplysninger på donorkorpsbestyrelserne her.

Hvad skal du oplyse?

Vi vil gerne vide lidt om dig, og hvorfor du vil være frivillig. Når du henvender dig til os, skal du derfor oplyse følgende:

• Dit navn og mail-adresse
  • Hvorfor du har lyst til at hjælpe
  • Hvor du bliver tappet (hvis du selv er bloddonor)
  • Hvad du laver (under uddannelse, arbejde eller..?)
  • Om du deltager eller har deltaget i andet frivilligt arbejde (i givet fald hvilket?)

Du er altid velkommen til at kontakte landskontoret på mail til malou@bloddonor.dk, hvis du har spørgsmål om at være frivillig ved Bloddonorerne i Danmark.

Billede_Bliv frivillig