Lørdag den 26. november 2016 blev der afholdt landskomitémøde på landskontoret i Høje Taastrup. Her var der bl.a. en præsentation af Det Danske Bloddonorstudie (DBDS) samt af direktørerne fra hhv. Spastikerforeningen og Astma- og Allergi Danmark. Herunder finder du præsentationerne fra dagen.

Det Danske Bloddonorstudie

Overlæge Christian Erikstrup fra DBDS gav en præsentation af bloddonorstudiet med særlig fokus på de studier, som bliver foretaget i eller i umiddelbar tilknytning til BiD. Herunder kan du se præsentationen.

Status på Bloddonorstudiet v/ Christian Erikstrup

Spastikerforeningen og Astma- og Allergi Danmark

Direktør Mogens Wiederholdt fra Spastikerforeningen og direktør Thorkild Kjær fra Astma- og Allergi Danmark gav hver en præsentation af deres foreningen og den struktur, som de havde valgt. Du kan se præsentationerne herunder.

Præsentation af Spastikerforeningen v/ Mogens Wiederholdt

Præsentation af Astma- og Allergi Danmark v/ Thorkild Kjær